Thursday, December 23, 2021

Ansökningsuppsats för Cornell University

Ansökningsuppsats för Cornell University



Kanske är du vanligtvis den karismatiska ledaren för en grupp, cornell university ansökan uppsats, och du tenderar att vara den person som tänker på kreativa, off-the-wall lösningar. Med en större förståelse för moral och social ojämlikhet hoppas jag kunna göra en karriär inom civilrättsliga rättigheter och hjälpa underrepresenterade grupper i vårt land att få den rättvisa de förtjänar. Det primära fokuset för din högskoleintresseuppsats bör vara vad du tänker studera på Cornell. Vilken är den unika röst du skulle ge till Cornell Engineering-gemenskapen? Vad har påverkat din identitet? Fråga och svara sedan, en viktig fråga cornell university ansökan uppsats du skulle ha velat att vi frågade. Inspirerar förmågan att förespråka för andra din passion för funktionshinders rättigheter på arbetsplatsen?





Sök efter skola



Cornell är en av de bästa skolorna i landet och medlem i den uppskattade Ivy League. Med en acceptansgrad på Ett enkelt sätt att börja din uppsats är med en anekdot om vad som drar dig till ämnet. Du märkte att familjer inte hade råd med grundläggande förnödenheter och ville förstå dessa komplexa interaktioner och hur de påverkade riktiga människor. Om du fortsätter med föregående exempel, kanske du tog AP Macroeconomics och AP Microeconomics. Kanske var du också med i Nationalekonomiutmaningen och internerade hos en lokalpolitiker. Vad lärde du dig under dessa upplevelser, och hur påverkade det din önskan att studera ditt huvudämne?


Hur är det med praktikplatser, cornell university ansökan uppsats, eller studera utomlands program? Finns det en specifik professor vars arbete knyter an till dina intressen? Men fem år senare kom jag på mig själv med att ställa samma fråga. Under mitt första år på gymnasiet blev jag helt uppslukad av att lära mig om de atlantiska revolutionerna. Från att studera stormningen av Bastiljen till Haitains självständighet, märkte jag att människor offrade allt för frihet. Det var snart som jag lärde mig om upplysningsfilosofer och den roll de spelade för att sporra revolutioner genom att inspirera andra att utmana sociala och politiska normer. Jag var förvånad över att filosofin hade makten att mobilisera hela befolkningar och positivt reformera nationer.


Men när jag reflekterade över omständigheterna kring social ojämlikhet och politisk korruption som ledde till dessa revolutioner, insåg jag att filosofi inte bara är en kraftfull praktik från det förflutna; det är lika aktuellt idag. USA är ett land av motsägelser. Vi stoltserar med värderingar av jämlikhet och rättvisa, men våra fängelse-, immigrations- och utbildningssystem är fulla av orättvisa och korruption. Jag söker en filosofisk utbildning för att ge mig en förståelse för befintliga maktstrukturer och hur man skapar ett mer rättvist samhälle. Det finns inget cornell university ansökan uppsats plats för att främja min utbildningskarriär än vid Sage School of Philosophy, födelseplatsen för den första filosofiska recensionen i vårt land.


Specifikt dras jag till kursen Diskussion om rättvisa som fokuserar på aktuella politiska kontroverser som immigration och rasojämlikhet, båda frågor jag bryr mig mycket om. Efter att ha sett den cykel av fattigdom som plågar mitt samhälle, ser jag att vårt samhälle står inför ett moraliskt dilemma. Den här kursen kommer att göra det möjligt för mig att ifrågasätta de värderingar som vårt samhälle har gemensamt och inse vilken inverkan sådana värderingar har på minoritetsgrupper. Med en större förståelse för moral och social ojämlikhet hoppas jag kunna göra en karriär inom civilrättsliga rättigheter och hjälpa underrepresenterade grupper i vårt land att få den rättvisa de förtjänar. Det skulle vara ett privilegium att börja min karriär inom juridik genom att lära mig rättsfilosofin av professor Julia Markovitz.


Jag är ivrig att studera filosofi genom en karriärorienterad lins som gör att jag kan tillämpa mina inlärda kunskaper inom juridikområdet. Bland de många politiska frågor som vårt land står inför är jag motiverad att lära mig mer om global migration. Bara mil från mitt hem i södra Texas har den humanitära krisen vid södra gränsen visat mig hur komplex migration är. Det här året, cornell university ansökan uppsats, mina erfarenheter som volontärarbete med Loaves and Fishes, en organisation som skyddar och hjälper papperslösa invandrare, har gett mig insikt cornell university ansökan uppsats fattigdomen och våldet som många försöker fly ifrån. För dem som kommer från den södra gränsen är migration inte ett val; det är en fråga om överlevnad. I en större skala, med stigande globala temperaturer som skapar klimatförändringsflyktingar och internationella krig som gör tusentals människor hemlösa, vill jag ha en mer omfattande förståelse för de faktorer som föranleder migration.


Jag planerar att ta en minor i migrationsstudier för att lära mig hur befolkningar kan upprätthållas och frodas i en ständigt rörlig värld. Genom att ta lektioner på Mario Einaudi Center for International Studies kan jag interagera med studenter och lärare från andra högskolor på campus. Jag tror att det finns en myriad av faktorer som driver internationell migration; att arbeta med studenter från alla discipliner kommer att utsätta mig för en mångfald inom forskning som kan forma framtida invandringspolitik. Genom att forska, undervisa och engagera mig i samhällen för att ta itu med utmaningarna med migration är jag glad över att vara en del av en generation av aktivister som hjälper och stärker migranter.


Idag är passionen som amerikanska revolutionärer hade för förändring inte längre förbryllande för mig. Jag är också redo att genomföra förändringar i vårt land och vårt samhälle. De kan skapa en övertygande berättelse som förklarar varför de valde detta studieområde och hur de planerar att fortsätta med det på Cornell. Författaren skapar en uppslukande anekdot som förklarar hur fröet till deras akademiska intresse grodde. De implementerar en narrativ-liknande kvalitet som visar, snarare än berättar, läsarna vad deras första möte med detta cornell university ansökan uppsats var som. Om du börjar i media i mitten av handlingen kommer du att fängsla dina läsare och göra dem mer investerade i din berättelse.


I det här segmentet beskriver författaren flera historiska händelser som de fick reda på som katalyserade deras korståg för social rättvisa. Detta går utöver att bara lista lektioner de tog och visar att de faktiskt lärde sig värdefull information som resonerade med dem. Författaren introducerar också filosofi, deras huvudämne, i uppsatsen här. Deras tvärvetenskapliga kopplingar och analys flyter sömlöst och visar läsaren vad de tänker studera, snarare cornell university ansökan uppsats bara berätta för dem. Därefter talar författaren vältaligt om aktuella händelser som är viktiga för dem och knyter an till deras framtida studier. De nämner uttryckligen sitt studieprogram på Cornell och nämner en specifik kurs, samt vad de hoppas få ut av det.


När du skriver den här typen av uppsatser är det viktigt att uttryckligen inkludera skolspecifika erbjudanden för att visa antagningskommittéer att du har gjort din forskning. Diskutera istället kurser du vill ta och utveckla vilka aspekter av dem som tilltalar dig mest. Bonuspoäng om du kan skapa en personlig koppling — här förmedlar författaren diskussionen om Ansökningsuppsats för Cornell University kurs till deras personliga erfarenhet av fattigdom i sitt samhälle, cornell university ansökan uppsats. Denna inkludering lägger till en djupare dimension till din uppsats och understryker ditt engagemang för studievägen, cornell university ansökan uppsats.


I den här delen av sin uppsats väver den sökande in sina karriärsträvanden i sin strävan efter civil rättsordning vid Cornell. Ingen dröm är för liten; inkludera gärna hypotetik som visar din förmåga att tänka futuristiskt. I denna uppsats vill författaren studera juridik för att tackla social rättvisa, cornell university ansökan uppsats. Tänk på dina egna mål — kanske vill du studera datavetenskap för att designa en algoritm för att förhindra profilering i jobbsökningar. Eller så kanske ditt arbete med litteraturanalys hjälper dig att skapa din egen bok med gripande dikter. Vidare nämner författaren även professor Markovitz och deras cornell university ansökan uppsats. En vanlig fallgrop för studenter när de skriver dessa typer av uppsatser är att namnsläppa en professor i hopp om att det kommer att lägga till deras uppsats.


Detta etablerar en stark koppling som kommer att illustrera för antagningstjänstemän att studenten har forskat i Cornell och kommer att samarbeta med fakulteten om de deltar. Detta nästa stycke diskuterar specifika frågor om social rättvisa som författaren brinner för. Det räcker inte för dem att bara säga att de vill studera filosofi för att sträva efter social rättvisa; för att fullt ut förmedla sin poäng, utvecklar de vilka särskilda frågor de hoppas att en Cornell-utbildning ska hjälpa dem att ta itu med. En annan bra strategi som författaren använder är att nämna sin personliga erfarenhet av ämnet. De nämner deras arbete med Loaves and Fishes, vilket understryker deras önskan att hjälpa invandrarbefolkningen.


Denna uppsats skulle potentiellt kunna bli starkare om de kortfattat tar upp vilken specifik roll de spelar i organisationen eller vad deras uppgifter är. Denna kunskap visar en nivå av cornell university ansökan uppsats avrättad av någon som är mycket intresserad av att delta i Cornell. I din uppsats bör du sträva efter en detaljnivå som illustrerar hur djupt du har tänkt på hur du kommer att spendera din tid på campus. Författaren nämner också kort att de är en dotter till invandrare. Sättet på vilket de gör detta är anmärkningsvärt eftersom att skriva om att vara barn till invandrare är ett klyschämne som vi vanligtvis föreslår att du undviker. Här valde författaren att nämna deras positionalitet som ett barn till invandrare men centrerar inte sin uppsats kring det; snarare, cornell university ansökan uppsats, de låter sin nuvarande aktivism och framtidsplaner tala.


Det här är ett utmärkt tillvägagångssätt som du kan ta som ger bakgrundsinformation utan att låta den konsumera din uppsats till den grad att visa dina ledarskapsförmåga tar en baksätet. Författaren knyter den här frågan om social rättvisa till en potentiell strävan hos Cornell där de skulle göra migration till en mittpunkt på ett campusevenemang, cornell university ansökan uppsats. Det här är ett bra exempel på hur du kan integrera din passion med ditt intresse cornell university ansökan uppsats skolan. Det är den här typen av initiativ de söker efter, eftersom dessa sökande sannolikt kommer att berika samhället. Författaren avslutar sedan sin uppsats med följande:. Författaren kopplar sina initiala känslor till deras nuvarande sinnestillstånd, samtidigt som han införlivar Cornell i sin resa.


Den framtidsinriktade slutkänslan är ett starkt sätt att avsluta svaret som visar antagningshandläggare att studenten är redo att gå på sitt universitet. Vill du ha hjälp med dina högskoleuppsatser för att förbättra dina antagningsmöjligheter? Registrera dig för. ditt kostnadsfria CollegeVine-konto och få tillgång till våra uppsatsguider och kurser. Du kan, cornell university ansökan uppsats. Cornell University kompletterande uppsatsprompt. Författaren avslutar sedan sin uppsats med följande: Idag finns inte längre den passion som amerikanska revolutionärer hade för förändring cornell university ansökan uppsats till mig. Registrera dig för ditt kostnadsfria CollegeVine-konto och få tillgång till våra uppsatsguider och kurser.





Äktenskapsämnen för uppsats



I tredje klass vann jag vetenskapsmässan för mitt fysikexperiment, där jag gjorde ballongraketer för att se hur högt de kunde nå. Detta intresse bar jag med mig till gymnasiet, där jag tog de mest avancerade naturvetenskapliga klasserna och deltog i så många vetenskapsmässor som möjligt. En utbildning på Cornell Engineering skulle hjälpa mig att utveckla mina intressen och karriärmål i framtiden. Det här exemplet är inte alls lika bra som det första. Berättaren berättar om sin upplevelse som barn, men kopplar den inte till deras intressen senare i livet. Dessutom nämner de inte varför de är intresserade av teknik, eller hur Cornell Engineering kan hjälpa dem att uppnå sina akademiska eller karriärmål.


Målet med denna typ av uppsats är att ta reda på hur dina värderingar och bakgrund påverkar dina personliga val och mål. För att lära dig mer om det här inlägget, kolla in våra tips för att skriva en mångfaldsuppsats. Att komma på ett bra ämne för en mångfaldsuppsats kan vara knepigt. Det är viktigt att tänka på hur dina känslor hänger ihop med en av dina identiteter och vilken berättelse eller berättelser som kan visa denna känsla. På så sätt kan du skriva en uppsats som visar identiteten och hur den har format dig. För kortare uppsatser under ord kan du bara reflektera över dina känslor genom din identitet. Fokusera istället på en av dem och dyk djupare in i vad det är och varför det är viktigt för dig. Tänk på en identitet du har som kan vara mer nyanserad eller unik. Jazzen anpassar sig inte bara alltid, utan jazzpianister måste improvisera samtidigt som de håller ett högt tempo och håller sig på tangenten.


Mina år som spelade piano lärde mig att gå med flödet och inte oroa mig för resultatet – vanligtvis skapas de bästa jazzstyckena i skyndsamheten. Detta exempel börjar med att beskriva hur jazz uppfattas, och kopplar sedan samman de färdigheter och lärdomar som eleven lärt sig genom improvisation till kreativitet. Eleven beskriver hur jobbet som jazzpianist inte bara är begränsat till piano, utan de lärdomarna kan tillämpas i andra aspekter av livet. Studenten tar också tillbaka sitt svar till College of Engineering, och kopplar därmed sin identitet till Cornell. SC Johnson College of Business består av två skolor: Dyson School of Applied Economics and Management och School of Hotel Administration.


Vår uppdelning kommer att fokusera på dessa två skolor separat, men kom ihåg att du kan skriva om båda i din uppsats, särskilt om dina intressen och mål betjänas av båda skolorna. Dysonskolan är känd som en av de mest konkurrenskraftiga på Cornell. Ditt val att ansöka till Dyson bör sträcka sig utöver ett grundläggande intresse för ekonomi eller management. Att ha ett distinkt tvärvetenskapligt fokus som agroekonomi är ett bra sätt att sticka ut i din kompletterande uppsats. Dina skäl för att ansöka till Dyson bör stödjas av dina nuvarande intressen och aktiviteter. Till exempel kan en student som diskuterar jordbruksekonomi diskutera ledarroller i en lokal 4H-klubb eller försök att lära sig mer om jordbruksekonomi genom nya tidskrifter och nyhetsartiklar.


Se till att inkludera dina mål efter college och hur College of Business skulle hjälpa dig att uppnå dem. De skulle kunna nämna kursen HADM Nonprofit Social Enterprise and Food Justice i Högskolan för hotelladministration kom ihåg att man kan prata om båda skolorna i Handelshögskolan! SHA rankas konsekvent som den bästa hotellskolan i USA, och sökande bör ha ett tydligt, visat intresse för gästfrihetsrelaterade karriärer. Utöver relevant erfarenhet, letar SHA efter de interpersonella färdigheter som krävs för att lyckas i besöksnäringen. Dina gästfrihetsupplevelser bör direkt visa varför du valde att söka till SHA och varför du är intresserad av hospitality management.


Till exempel, istället för att bara lista dina uppgifter som piccolo på ett lokalt hotell, beskriv hur integrationen av många snabba rörelser på ett hotell stärker dig. Koppla dessa upplevelser till dina långsiktiga planer och ambitioner och förklara hur hotellskolan kommer att ge dig de verktyg du behöver för att uppnå dessa mål. Om du vill leda ett hotell en dag, förklara hur SHA kommer att tillhandahålla de praktiska erfarenheter och praktiska färdigheter du behöver för att driva en anläggning. När du beskriver dina upplevelser inom gästfrihet, se till att lyfta fram personliga egenskaper som din empati eller anpassningsförmåga, särskilt genom anekdoter.


Kanske en hotellklient en gång tappade sin hund, och du gick utöver det vanliga för att hjälpa dem att göra försvunna hundskyltar och till och med sätta upp dem över hela staden. Dessa detaljer gör att en antagningsrådgivare kan se att du skulle trivas på SHA. College of Human Ecology HE kretsar kring utforskning av mänsklig koppling och mänsklig upplevelse. HE är tvärvetenskaplig till sin natur med starka rötter i forskning och offentligt engagemang. Din kompletterande uppsats bör återspegla dessa teman samtidigt som du förklarar ditt intresse för din avsedda huvudämne.


Använd dina gymnasieklasser och extrakurser för att förklara varför du sökte till HE. Om du skulle vilja studera näringsvetenskap kan du diskutera din roll i hälsoklubben på din gymnasieskola. Se till att förklara varför din avsedda karriärväg intresserar dig. Kanske är du en löpare och fascineras av hur kosten påverkar fysisk prestation. Att koppla dessa upplevelser till en bredare önskan att förbättra den mänskliga upplevelsen - och eventuellt lägga till tvärvetenskapliga element - kommer att bidra till att fördjupa din koppling till College of Human Ecology.


Nästa aspekt av denna uppmaning frågar hur din major specifikt kommer att bidra till dina planer för framtiden. Var så specifik som möjligt. Till exempel, istället för att i stora drag säga att att studera modedesign och modedesign kommer att hjälpa dig att förbereda dig för modebranschen, diskutera hur de studiobaserade klasserna kommer att ge dig både en stark fysisk kompetens och en portfölj av arbete för jobbansökningar. Eller, om du vill starta ditt eget hållbara modemärke, nämn hur kurserna i Fibervetenskap låter dig lära dig om innovativa sätt att skapa miljövänliga fibrer och färgämnen.


College of Industrial and Labour Relations ILR studerar arbetslivet, och de intellektuella intressen du skriver om bör också involvera arbetskraft och humankapital. ILR-gemenskapen har en stark drivkraft för public service, så att göra socialtjänst till fokus i din uppsats kommer att hjälpa dig att förklara ditt val i ILR. Med tanke på uppmaningens specifika karaktär är det absolut nödvändigt att du ger konkreta exempel på hur erfarenheter relaterar till dina intellektuella intressen. Din uppsats bör också förklara varför du är intresserad av ditt valda ämne för att helt ta upp vad som gör det spännande för dig. Inspirerar förmågan att förespråka för andra din passion för funktionshinders rättigheter på arbetsplatsen? Dina skäl kan också vara mer personliga; kanske har du en vän eller släkting med funktionsnedsättning och har sett hur många arbetstagare med funktionsnedsättning som är underbetalda och utnyttjade.


Välj ILR-specifika program för att förklara varför skolan passar dig. Konst, arkitektur och planering AAP är den minsta högskolan på Cornell. De flesta AAP-klasser är studiointensiva och involverar praktiska projekt. Som ett resultat bör din uppsats visa att du är säker i ditt stora beslut och redo att engagera dig i en otraditionell lärandeupplevelse. Att välja en viss underdisciplin hjälper också till att visa din förtrogenhet och passion för ämnet. Men att skriva din uppsats om din kärlek till femtiotalets popkonst skulle visa din kunskap och kärlek till konst. Det finns två sätt att strukturera denna uppsats: en longitudinell metod eller en moment-in-time-metod.


För att organisera informationen på ett longitudinellt sätt, beskriv hur din passion utvecklades över tiden. Diskutera till exempel första gången du stötte på fotografi och hur du blev mer passionerad för det. Du kan diskutera viktiga minnen som att skaffa din första högkvalitativa kamera eller din första interaktion med din favoritfotograf. Alternativt betonar du ett nyckelmoment. Skriv om någon som har påverkat ditt liv eller en tid som du har upplevt stor förändring. Likaså termerna … Läs mer Poesi. Vanlig tillämpning: Vänligen utveckla en av dina aktiviteter fritidsaktiviteter, personliga aktiviteter eller arbetserfarenhet ord eller färre.


Jag gillar att leka med vapen och knivar. Även om händelser som Virginia Tech-incidenten har försämrat vapenrykte, försöker Color Guard att förvandla det traditionella … Läs mer Color Guard. Vanlig tillämpning: Ämne du väljer När jag hoppade över krokiga springor på trottoaren, hoppade mitt barndomsjag några meter före min farfar. När jag gjorde en paus för att granska en färgglad godisförpackning, drev lukten av smältande socker från en liten blå vagn där en gammal kvinna vände platta bullar på en panna. Morfar … Läs mer Säkra minnen. College of Agriculture and Life Sciences: Varför dras du till att studera huvudämnet du har valt?


Diskutera gärna hur dina intressen och relaterade erfarenheter har påverkat ditt val. Specifikt, hur kommer en utbildning från College of Agriculture and Life Sciences CALS och Cornell University att hjälpa dig att uppnå dina akademiska mål? College of Architecture, Art, and Planning: Vad är din "grej"? Det som ger dig energi eller engagerar dig så djupt att du tappar koll på tiden? Alla har olika passioner, tvångstankar, egenheter, inspirationer. Vad är ditt? Berätta för oss om de studieområden du är peppad på att utforska, och specifikt varför du vill ägna dig åt dem i vår College. Cornell SC Johnson College of Business: Vilken typ av affärsstudent är du?


Ditt svar bör förmedla hur dina intressen överensstämmer med de skolor som du ansöker till inom Cornell SC Johnson College of Business Charles H.

No comments:

Post a Comment