Monday, February 28, 2022

Hur man skriver en reflekterande uppsats

Hur man skriver en reflekterande uppsats



Avhandling: Som vi lärde oss i kursläsningar av Jones, Smith och Wallabee, blandar immigrationserfarenhet det personliga och det politiska. Essäskrivande. net Att tänka på tonen i din reflekterande uppsats Tonen i hur man skriver en reflekterande uppsats reflekterande uppsats är också viktig och bör vara formell till sin natur, utan att vara alltför akademisk, eftersom du kommer att inkludera dina personliga tankar och känslor, som är subjektiva till sin natur. När det kommer till den reflekterande uppsatsen bör du som författare analysera en händelse från det förflutna från nuet. Även om den här uppsatsen handlar om dig bör du försöka undvika för mycket informellt språk.





Få hjälp direkt



Denna artikel, skriven av sjuksköterskorna på NursingAnswers. net kommer att visa dig hur du skriver en reflekterande uppsats och kommer att guida dig genom processen att skriva denna specifika typ av papper. Vi kommer därför att ta upp var och en av dessa frågor i tur och ordning, och fler, när vi diskuterar detaljerna i att skriva en reflekterande uppsats. Till att börja med då kan din första fråga vara att härleda poängen med en reflekterande uppsats. Det första du bör veta då är att själva kärnan i en reflekterande uppsats, på dess mest grundläggande nivå, är att den ska reflektera över en upplevelse du har haft – därav namnet.


Denna reflektion kommer naturligtvis att variera beroende på ditt studieområde, men principen är densamma: du kommer att ha haft en speciell erfarenhet inom området, eller i livet i allmänhet, och du kommer att hur man skriver en reflekterande uppsats skriva om det och reflektera över det kommer olika analyser. Mer specifikt kommer du att göra detta genom att först kortfattat beskriva vad som hände, hur man skriver en reflekterande uppsats din egen unika synvinkel, innan du reflekterar över detta, och försöker lära dig något av erfarenheten genom att sätta detta i sammanhanget med eventuella perspektiv eller teorier som du har studerat, eller helt enkelt genom att analysera upplevelsen efter händelsen lite mer på djupet och försöker förstå vad som hände.


I detta ämne kan det faktiskt sägas att det finns två huvudtyper av reflektion, i: 1 reflektion gjord under en händelse och 2 reflektion gjord efter en händelse. Så du kan behöva bestämma vilken typ av reflektioner du ska fokusera på - men du kommer bara att kunna välja om du först vet att du kommer att skriva en reflekterande uppsats, innan en händelse inträffar. Summan av kardemumman är dock, hur man skriver en reflekterande uppsats, att den underliggande poängen med att skriva en reflekterande uppsats är så att du kan lära dig något om dig själv och om ditt studieområde genom att dra nytta av en praktisk erfarenhet. För att förtydliga då, om du inte är helt bekant med tredje- och förstapersonssynpunkterna, är ett exempel på ett tredjepersons- och förstapersonskonto följande:.


Denna förändring i spänning är alltså den första tydliga skillnaden som görs mellan en traditionell akademisk uppsats och en reflekterande uppsats - så för att skriva en reflekterande uppsats måste du bli skicklig på denna förstapersonsstil att skriva. Men lyckligtvis tycker de flesta att denna förstapersonsmetod för att skriva mycket lättare och mer naturlig än tredjepersonssynpunkten, så detta borde inte vara ett stort problem. Om du behöver hjälp med ditt reflekterande skrivande, ta en titt på tjänsten för reflekterande uppsatsskrivande på NursingAnswers.


Därefter måste du tänka på strukturen på ditt papper. En bra reflekterande uppsats ska beskriva en händelse eller en upplevelse, samtidigt som den ska analysera vad upplevelsen betyder och vad du har lärt dig av den. Helt enkelt genom att diskutera och sedan analysera en tidigare händelse gör detta i sig själva verket reflekterande, per definition. Det finns dock olika sätt att göra det på hur man skriver en reflekterande uppsats skulle kunna gå om detta ur en strukturell synvinkel. I slutändan finns det inget rätt eller fel svar, men det viktiga är att du inkluderar några betydande reflekterande element och några analyser av upplevelsen; annars är det helt enkelt en beskrivande del, och inte en reflekterande. Därför kommer det grundläggande formatet för en reflekterande uppsats att vara en standard: Introduktion Huvuddel och slutsats.


Men som noterat kan du dela upp huvuddelen i en distinkt beskrivande sektion och en analyssektion, eller så kan du slå samman de två. Således, om du väljer att gå med Essay Structure 1, måste du slå samman din beskrivning och reflekterande analys, och du kan göra detta genom att ha en hur man skriver en reflekterande uppsats mening som beskriver just denna del av din upplevelse följt av lite analys och stödjande detaljer, och sedan genom att lägga till en styckeslutande minislutsats – och sedan kan du följa denna mikrostruktur inom varje pågående stycke i din huvuddel.


Som sådan, i uppsatsstruktur 1, kan varje stycke i din huvuddel se ut ungefär så här:. Men för många människor kan Essay Structure 2 vara lättare att hantera, eftersom genom att använda detta tillvägagångssätt kan du helt enkelt skriva en beskrivning av din upplevelse i sin helhet och sedan analysera allt, i mer allmänna termer, och plocka ut specifika delar som du finner särskilt intressant. I slutet, hur man skriver en reflekterande uppsats, det tillvägagångssätt du använder är i hög grad en personlig preferens, och du bör inte märkas ned genom att använda något av tillvägagångssätten – såvida inte, naturligtvis, ditt uppdrag specifikt har begärt en viss struktur från början.


Du kan hitta hundratals exempel på reflekterande uppsatser på NursingAnswers. Tonen i din reflekterande uppsats är också viktig och bör vara formell till sin natur, utan att vara alltför akademisk, eftersom du kommer att inkludera dina personliga tankar och känslor, som är subjektiva till sin natur. Således kan du inkludera akademiska element, och verket bör refereras som vilket annat akademiskt arbete som helst om du inkluderar citat i texten i verket, men detta bör också balanseras av ett mer subjektivt och reflekterande förhållningssätt, vilket bör komma naturligt. om du skriver i första person.


Kom bara ihåg att detta i slutändan är en uppsats, och behandla den som sådan. Dessutom är det också viktigt att få denna ton rätt från början, eftersom första intryck är viktiga. Därför bör du, allt eftersom du utvecklas, börja få en känsla för vad som krävs, och du kan sedan finjustera detta med ytterligare utkast. Genom att gå igenom processen att skriva en reflekterande uppsats hoppas man att du kommer till en djupare förståelse av dig själv, av din erfarenhet och att du kommer att hur man skriver en reflekterande uppsats några insikter om vad du kan göra bättre nästa gång för att uppnå andra resultat. Därför, genom att reflektera över din upplevelse och analysera den, kan du börja se händelsen genom en annan lins, och detta kan hur man skriver en reflekterande uppsats din framtida erfarenhet och tänkande.


Som sådan, beroende på ditt studieområde, kan sådana förändringar i ditt tänkande vara extremt viktiga. Till exempel, om du arbetar inom området socialt arbete, kan du ha haft en upplevelse med en svår klient, som har misshandlat dig fysiskt, och detta kan ha gjort dig förvirrad och ifrågasatt ditt yrkesval om du inte helt förstår varför de blev våldsamma. Men genom att reflektera djupare över händelsen, hur man skriver en reflekterande uppsats, du kan komma till slutsatsen att klienten inte var tillräckligt involverad i sin egen vård och togs bort från beslutsprocessen, vilket gör dem hur man skriver en reflekterande uppsats impotenta – vilket i sin tur ledde till att de slog ut mot vad de uppfattade vara någon som bidrog till den impotensen.


I just den här situationen kan du alltså komma till slutsatsen att, om de har kapacitet att göra det, bör klienten ha mer delaktighet i beslutsprocessen med avseende på deras hur man skriver en reflekterande uppsats i framtiden. Som sådan kan dessa typer av reflekterande metoder leda till djupgående förändringar i ditt sätt att utföra ditt arbete och i hur du tänker om vissa situationer. Dessutom, genom att bli bättre på att reflektera skrivandet, kommer du också att bli skickligare på att analysera vad du har läst, observerat eller lyssnat på, och detta är en färdighet som kommer att vara användbar inom andra områden av ditt arbete, eftersom kritisk analys är en viktig del av det mesta akademiska skrivandet.


Dessutom kommer du också att bli skickligare på att skapa kopplingar mellan akademiska texter och teorier, och dina egna erfarenheter, vilket är användbart för att förena prickarna mellan teori och praktik. Således, om du kan göra sådana kopplingar, är du mer sannolikt att vara entusiastisk över att studera sådana teorier, eftersom du kommer att vara mer övertygad om deras tillämpning i den verkliga världen. Dessutom kommer du också att bli mer skicklig på subjektivt skrivande också, vilket kan komma till nytta då och då, även i ditt akademiska skrivande. Som ett exempel, på en mycket enkel nivå, kan en reflekterande bit se ut ungefär så här:. Beskrivning: Jag arbetade på ett psykiatriskt sjukhus under en period av sex veckor, på frivillig basis. Som sådan, baserat på denna speciella reflektion, kan man dra slutsatsen att författaren som reflekterar över denna erfarenhet kanske inte längre vill göra en karriär inom mental hälsa.


Eller så kan de bestämma sig för att de skulle vara bättre lämpade för rådgivningsarbete på låg nivå, som i en skola, snarare än att arbeta med människor med kroniska och svåra psykiska tillstånd. Naturligtvis kommer reflekterande uppsatser sannolikt att vara mycket mer djupgående än så här, hur man skriver en reflekterande uppsats, med din uppgift kanske ange ett visst antal ord för stycket, som 1, ord eller ord, till exempel. Om så är fallet kommer du att behöva gå in på ett stort djup, och detta kommer sannolikt att leda till ytterligare avslöjanden när din analys av din erfarenhet blir mer omfattande och när du lägger till teorier och olika perspektiv i ekvationen.


Men i slutändan är det övergripande syftet med en reflekterande uppsats att författaren ska reflektera över sin erfarenhet och i slutändan lära sig något av den. Det som då gör att skriva en reflekterande uppsats är att hjälpa skribenten att förstå sin erfarenhet, genom en djupgående analys av den, så att några värdefulla lärdomar kan dras framåt. För att uppnå detta har ett antal ramverk skapats genom åren, för att vägleda skrivprocessen för en reflekterande uppsats, och därför bör några av dessa övervägas innan du börjar. Det finns ett antal teoretiska ramverk som kan hämtas från för att konstruera din reflekterande uppsats, och två av de mest kända är de av Kolb och Gibb. För mer detaljerade guider om de olika modellerna för reflektion, ta en titt på vår guide för reflekterande modeller på OmvårdnadAnswers.


Den viktigaste skillnaden här är alltså att du inte bara bör lära dig av en reflekterande erfarenhet, utan du bör också omsätta det du har lärt dig i handling. Du bör notera att detta ramverk nära liknar Essay Structure 1som vi diskuterade ovan, med tillägg av ett mer praktiskt element för det sista steget. Därför kan du pröva vad du har lärt dig i en praktisk miljö och sedan lägga till resultatet av detta i ditt slutavsnitt. Detta är kanske för närvarande den mest kända och populära modellen som används i reflekterande uppsatser, hur man skriver en reflekterande uppsats. Så denna gång är de sex stegen: 1 beskrivning, 2 känslor, 3 utvärdering, 4 analys, 5 slutsatser och 6 handlingsplan. Därför är beskrivningen ganska självförklarande och innefattar, återigen, en beskrivning av händelserna.


Nästa, hur man skriver en reflekterande uppsats, du ska dokumentera dina känslor om händelserna, både under evenemanget och efter det; och detta bör följas av en utvärdering av upplevelsen, och vad för- och nackdelarna var, inklusive reaktionerna från de närvarande, och om situationen förändrades på något sätt. Analysdelen kan sedan innehålla relevant litteratur, som har relevans med händelsen, och detta kommer att följas av en slutsats som visar vad som lärts och vad som kunde ha gjorts annorlunda. Handlingsplanen beskriver sedan vad du skulle göra om situationen utvecklades igen, och vilka förberedelser du kan gå igenom innan den.


Som sådana ger dessa ramverk en användbar struktur att arbeta utifrån, och detta skulle också kunna införlivas i strukturen för hur man skriver en reflekterande uppsats uppsats om du föredrar det, om du arbetar bättre med ett mer formellt tillvägagångssätt. Detta liknar då mer uppsatsstruktur 2 som beskrivits tidigare, där analysavsnittet delas upp i avsnitt om känslor, utvärderar dessa känslor och sedan analyserar händelserna, utöver handlingsplanen som föreslagits av Kolb. Figur 1. Den reflekterande uppsatsen har blivit en häftklammer i bedömningen i utbildningsinstitutioner runt om i världen, och är särskilt vanligt förekommande på universitetets grund- eller forskarutbildningskurser – och därför är det viktigt att förstå alla detaljer i sådana bedömningar, så att du är bättre förberedd när du få ett sådant uppdrag, hur man skriver en reflekterande uppsats.


Om du kan bli bekant med Kolbs och Gibbs reflekterande cykler kommer du att ha en god uppfattning om vad som förväntas av dig när du får en av dessa uppdrag, och du bör vara skicklig på att skriva i första person och i en formell ton , så att du kan träffa målet med den typ av stil du bör sikta på. Men det viktigaste att komma ihåg, när du gör en sådan uppgift förutom att sträva efter att få ett bra betyg! I slutändan, vad din lärare vill se är att du reflekterar över dina personliga erfarenheter, snarare än att bara låta dem gå dig förbi, och att du kopplar ihop teori med praktik och får en djupare förståelse av dina erfarenheter. Om du kan göra detta, och ditt skrivande är gediget, skrivet i rätt tid och med rätt ton, så är du nästan säker på att få det betyg du vill ha.


Kundinloggning för rättvis användning. Sjuksköterska genomför en patientintervju Hur skriver jag en reflekterande uppsats? Att tänka på strukturen på ditt papper Därefter måste du tänka på strukturen på ditt papper. Uppsatsstruktur 1: Inledning, huvuddel, slutsats Uppsatsstruktur 2: Inledning, beskrivning av händelse, analys, slutsats Om du alltså väljer att gå med uppsatsstruktur 1, måste du slå samman din beskrivning och reflekterande analys, och du kan gör detta genom att ha en ämnesmening som beskriver just den här delen av din upplevelse följt av lite analys och stödjande detaljer, och sedan genom att lägga till en styckeslutande minislutsats – och sedan kan du följa denna mikrostruktur inom varje pågående stycke i din huvuddel, hur man skriver en reflekterande uppsats.


Som sådan, i uppsatsstruktur 1, kan varje stycke i din huvuddel se ut ungefär så här: Ämnessats: Beskriv den här delen av din upplevelse och vad som hände Analys och stödjande detaljer: Reflektera över denna speciella del av upplevelsen och försök förklara den med hjälp av olika teorier, perspektiv eller stödjande bevis Styckeslutande Minislutsats: Avrunda stycket med att dra några slutsatser baserat på reflektionerna. Men för många människor kan uppsatsstruktur 2 vara lättare att hantera, som genom att använda detta tillvägagångssätt , kan du helt enkelt skriva en beskrivning av din upplevelse i sin helhet och sedan analysera allt, hur man skriver en reflekterande uppsats, i mer allmänna termer, och välj ut särskilda delar som du tycker är särskilt intressanta.


net Att tänka på tonen i din reflekterande uppsats Tonen hur man skriver en reflekterande uppsats din reflekterande uppsats är också viktig, hur man skriver en reflekterande uppsats bör vara formell till sin natur, utan att vara alltför akademisk, eftersom du kommer att inkludera dina personliga tankar och känslor, som är subjektiva till sin natur. Vad ska du lära dig av att skriva en reflekterande uppsats? Reflekterande ramar som kan dras från Det finns ett antal teoretiska ramar som kan dras från för att konstruera din reflekterande uppsats, och två av de mest kända är de från Kolb och Gibb com Final Thoughts... Den reflekterande uppsatsen har blivit en stapelvara i bedömning i utbildningsinstitutioner runt om i världen, och är särskilt vanligt på universitetskurser på grund- eller forskarnivå – och därför är det viktigt att förstå alla detaljer i sådana bedömningar, så att du är bättre förberedd när du får en sådan uppgift.


Uppsatser, Storbritannien. November Komplett guide till att skriva en reflekterande uppsats. All Answers Ltd. Kopiera till Urklipp Referens Kopierat till Urklipp. com, november Komplett guide till att skriva en reflekterande uppsats [Internet]. All Answers Ltd, 'Komplett guide till att skriva en reflekterande uppsats' UKEssays, hur man skriver en reflekterande uppsats. Samla data från olika deltagare och skapa en objektiv redogörelse för händelsen ur olika subjektiva perspektiv. Ha en tydlig struktur på plats, med: en Introduktion Huvuddel och slutsats, eller en variant av detta.


Skriv det som en dagboksanteckning, innehållande tankar och känslor, men utan någon egentlig struktur.





bra jämför kontrast uppsatsämnen



Alla stycken i uppsatsen bör ta upp kärnidéerna i uppsatsen med korrekt bevis. När du har skrivit klart din reflekterande uppsats, kontrollera sedan om det finns fel i den och korrigera dem, om det finns några. Korrekturläsning är ett av de obligatoriska stegen som bör göras efter att en uppsats är skriven. Ditt slutliga utkast bör inte innehålla några grammatik-, stavnings- och skiljeteckenfel. Så hoppa aldrig över revision. Du kan också söka hjälp från dina vänner att korrekturläsa ditt innehåll och sedan, baserat på deras kommentarer, kan du uppdatera det slutliga utkastet till din reflekterande uppsats.


Som sagt tidigare, när du skriver en reflekterande uppsats bör du presentera dem genom att följa en standardstruktur och standardformat. För att skapa din uppsats i en läsbar och begriplig form bör du skriva genom att inkludera följande delar av den reflekterande uppsatsstrukturen. Det är den inledande delen av din reflekterande uppsats där du ska ha en catchy introduktion. Inledningen ska vara engagerande och hålla läsarnas uppmärksamhet. Så var försiktig när du skriver introduktionen. Eftersom den reflekterande uppsatsen handlar om den personliga händelsen eller upplevelsen, kan du börja introduktionen med att inkludera citat eller något relevant dramatiskt och känslomässigt uttalande.


När du skriver introduktionsdelen av den reflekterande uppsatsen, se till att lägga till ett avhandlingsutlåtande som är relevant för uppsatsämnet. Ange också kortfattat de punkter som du ska diskutera i uppsatsens brödtext. Kroppen är uppsatsens själ. I det här avsnittet förklarar du alla huvudpunkterna med stödjande bevis. Presentera uppsatsens huvudidéer genom att lägga till två eller tre stycken. Innehållet i dina kroppsstycken bör vara tydliga och koncisa. Kom ihåg att din kropp ska vara ordentligt strukturerad och alla viktiga idéer ska berättas i ett naturligt flöde.


Så upprätthåll en ordentlig struktur och förmedla dina idéer på ett konsekvent sätt. Missa aldrig de viktigaste punkterna som du har nämnt i din disposition. När du skriver dina kroppsstycken, förklara alla punkter som du har tagit med i din disposition. Alla dina kroppsstycken bör ha rätt fakta och täcka alla aspekter av din upplevelse eller händelse. Varje stycke bör diskutera underämnena i din avhandling och måste ha en inledande och avslutande mening. För naturligt berättande, använd övergångsord eller fraser när du växlar från ett stycke till ett annat. Var beskrivande när du diskuterar huvudidéerna i din uppsats i huvuddelen. Lägg aldrig ner all din erfarenhet i uppsatsen, inkludera bara de viktiga händelser som är relevanta för ditt uppsatsämne.


Se till att markera dina personlighetsversioner i kroppssektionen genom att jämföra din nutid med det förflutna. Det är den avslutande delen av din uppsats. I avslutningsdelen, sammanfatta kort hela din uppsats. Berätta här om ditt examensarbete, ange vad du har lärt dig av händelsen eller erfarenheten som du talade om i uppsatsen och nämn sedan hur fördelaktig händelsen eller upplevelsen skulle vara för andra. Liksom inledningen bör också slutstycket vara fängslande och avslutar därför uppsatsen med några kraftfulla uttalanden som är relevanta för ditt ämne. Din reflekterande uppsats kan vara om vilket ämne som helst som kärlek, kommunikation, vänskap, etc. Du kan också välja att skriva om ett föremål eller något från din fantasi, verkliga livet eller om något som du har sett, läst, rört, hört eller luktat.


För att hjälpa dig att välja rätt ämne har vi här delat några vanliga reflekterande essäämnen som du kan överväga. Läs här fler ämnen: Argumenterande essäämnen som du måste överväga. Att skriva en reflekterande uppsats är inte en hård sten att bryta. Du kan enkelt skriva en reflekterande uppsats om du har en tydlig förståelse för ditt uppsatsämne och de idéer som du har bestämt dig för att dela. Eftersom det är en akademisk uppsats, var försiktig när du delar dina tankar och känslor om din personliga händelse eller upplevelse. Om du vill få höga betyg, skriv då en engagerande reflekterande uppsats genom att följa stegen som nämns i det här blogginlägget eller nå ut till oss, våra australiska uppdragsassistenter hjälper dig att skriva en intressant reflekterande uppsats åt dig.


För att starta en reflekterande uppsats är en skarp och rak introduktion mycket viktig. Det bästa sättet att starta en reflekterande uppsats är att skriva om själva ämnet utan att avleda läsarna till andra ämnen. Det idealiska formatet för att skriva en reflekterande uppsats är att göra 3 stycken i den. Inledning, kropp och avslutning — detta är det idealiska formatet för en reflekterande uppsats och i kroppsdelen är du fri att inkludera understycken med olika rubriker. För att strukturera en reflekterande uppsats är det viktigt att göra tre huvudstycken i den: inledning, kropp och avslutning. Kroppsstycket är den mest väsentliga och noggrant konstruerade delen av denna uppsats där olika underrubriker behövs. Reflektioner är mycket personliga och subjektiva, men de måste hålla en formell ton och bör vara välorganiserade.


Ett reflekterande papper är den typ av akademisk skrivuppgift med syfte att avslöja mer detaljer om din identitet. Hör av dig med dina uppdragskrav så skriver vi ett originaluppsats till dig. Men här är några idéer som du kan skriva om för att hjälpa dig komma igång:. Du kanske tycker att det är bekvämt att skapa ett diagram eller en tabell för att hålla reda på dina idéer. Dela upp ditt diagram i 3 delar:. Om du skriver om dig själv eller en händelse i ditt liv, brainstorma genom att göra ett diagram med tre kolumner: tidigare erfarenheter, beskrivningar och reflektioner.


Den här tabellen bör hjälpa dig att brainstorma och strukturera inledningen och texten i din uppsats. Formatet på en reflekterande uppsats skiljer sig mycket från den argumenterande eller forskningsuppsatsen. Du kan behöva ordna din uppsats med APA-stilen eller MLA-formatet. Och den typiska reflektionspapperslängden varierar mellan ca och ord, men se till att fråga din instruktör eller arbetsgivare om ordlängden om det tilldelades dig. Även om den här uppsatsen handlar om dig bör du försöka undvika för mycket informellt språk. För att börja organisera din reflekterande uppsats, ta en titt på ditt brainstormingsbord.


Exempel: Vi hittade Buffy från topp till tå täckt av tjära, utsvulten och päls i fläckar, under en övergiven sopbil. Strukturen av kroppsstycken diskuteras bäst i kronologiska händelser. Avsluta dina idéer och visa en känsla av hur du har utvecklats som ett resultat av upplevelsen. Beskriv dina känslor, nämn upptäckter och viktigast av allt, planer för framtiden. Ett reflekterande papper är en mycket personlig typ av skrift eftersom det inkluderar dina känslor och åsikter om något. Innan du lägger till något i ditt papper, fråga dig själv om denna information är lämplig att inkludera eller inte. Om du känner dig obekväm med att skriva om något personligt, undvik att ta med det i din uppsats, eller skriv om frågan i mer allmänna termer.


Även om ett reflektionspapper är personligt bör du hålla det professionellt. Undvik slang och använd endast korrekt stavning och grammatik. Det här är din berättelse, fokus ska ligga på dina reflektioner och erfarenheter. Även om denna person hade en stor roll i upplevelsen du kommer att prata om, bör du förbli professionell och beskriva de åtgärder personen vidtog, inte personen. Använd övergångsfraser för att växla mellan argument och introducera specifika detaljer. Att använda övergångar hjälper ditt papper att se professionellt ut. Att hänvisa till reflekterande uppsatsexempel kan hjälpa dig mycket. Ett exempelpapper kan ge dig en användbar inblick i hur en reflektionsuppsats ska se ut. En reflekterande uppsats är en typ av skrivande där du beskriver ett ögonblick eller en upplevelse från ditt liv eller delar dina tankar om någon text.


Upplevelsen bör utforska dina personliga idéer, känslor och åsikter om händelsen och hur den påverkade dig. För att skriva en stark reflekterande uppsats bör du inte bara förklara förändringen du genomgick utan också stödja den med detaljer och exempel. Om du till exempel diskuterar att bli mer optimistisk i livet, skulle du diskutera hur du tog en positiv inställning och hur det resulterade i ett bra resultat. Rädslan för den tomma sidan är en vanlig sak bland dem som möter att skriva. Inga bekymmer, våra professionella skribenter här för att hjälpa dig med alla skriv min uppsats för mig. Vill att vi tar hand om din disposition? Var tvungen att be om en revidering och jag fick även en revidering tillbaka i tid utan problem.


Bra jobbat. Hon följde alla instruktioner, och hon slutade till och med 5 dagar före förfallodagen. Hon är fantastisk! Fantastisk omvårdnadshjälp på så kort tid. Expert gjorde jobbet korrekt. Jag kommer definitivt att använda henne igen. Jag kan inte ge tillräckligt med beröm för hur bra min 6-sidiga fallstudie blev! Mycket imponerad av vändningstiden och den uppmärksamhet på detaljer som behövs för uppdraget.

No comments:

Post a Comment